TO ŠTO STE OVDE JE VELIKI KORAK KA VAŠOJ SREĆNIJOJ BUDUĆNOSTI


  OPSTE O ISCELENJU

  Delite

  Admin
  Admin

  Broj poruka : 38
  Datum upisa : 01.02.2009

  OPSTE O ISCELENJU

  Počalji  Admin taj Pon Feb 09, 2009 3:54 am

  Čuvajte svoje telo. To je jedino što ste dobili besplatno na zemlji..
  Sve ostalo se dobija davanjem. Dajte svom telu ljubav i potrebne sastojke i ono će vas služiti. Dajte duši ljubav i ona će vas čuti. Telo i duša su nerazdvojni u jednosti. Kakva je svrha duše bez tela ili obrnuto.
  NA KRAJU ILI NA POČETKU SVE JE SAMO ATOM. - ENERGIJA
  Sve sto postoji u Univerzumu, sastavljeno je od atoma.
  I sunce i Zemlja i drvo i nameštaj i naše telo.
  Sve oko nas ima cvoje središte i periferiju, Pa ipak i i to središte ili periferija nečeg su ili središte ili periferija nečeg većeg. Sunce jesta centar svog sistema, a Saturn, Uran, Pluton su njegova periferija, ali u našoj galaksiji, ceo Sunšev sistem je tek jedna jedva primetna tačkica na periferiji.
  Sve se vrti oko nečega besprekorno tačno. Ništa sem čoveka ne kasni niti žuri ni delić sekunde. Ceo kosmos funkcioniše tačno. Samo čovek je taj koji ima um i emocije i ego, koji nam “daje pravo” da remetimo harmoniju.
  Blagodatna disciplina. To je disciplina ponašanja koja proizilazi iz ljubavi prema sebi i drugima. Koja nije uslovljena niti uslovljava. Svi mi znamo šta je dobro a a šta nije. Znamo i da se davanjem dobija i da se uzimanje plaća. U istom ili u nekom drugom obliku.
  Kad bilo kakvim svojim ponašanjem narušimo harmoniju, ne utičemo mi pogrešno na univerzum, ni na Zemlju, cak ni na svoj grad ili zgrdu. Utičemo samo na sebe i na odnose drugih prema sebi. E tu se javlja disbalans unutar nas, našeg nervnog sistema i tela upošte. Tu leže uzroci naših problema. Kad bi Zemlja iskočila Iz svoje orbite samo par milimetara, ili zakasnila par sekundi, trebali bi vekovi da se vrati u ritam. Za to vreme bi obolila, poremetila bi SEBI klimu, trajanje dana i noći,godišnja doba... Oboleli bi joj organi:polovi bi se istopili, plovni putevi zaledili..na kraju bi zivot u njoj zamro. Na ostale planete nebi puno uticala njena bolest ili smrt. I dalje bi postojale i kretale se bez zastoja.
  Svaka naša lenjost, gordost, sujeta, laž, neurednost, uzimanje, kradja, ne briga..... samo lično nas dovodi u bolest.
  Što pre sebi vratite harmoniju, brže će te i napredovati

  Admin
  Admin

  Broj poruka : 38
  Datum upisa : 01.02.2009

  Leonardo da Vinci

  Počalji  Admin taj Ned Apr 12, 2009 3:14 am

  Simbol coveka rasirenih ruku, kojeg je Leonardo da Vinci prikazao na svojim crtezima upisavsi ga u krug. Ako je 4 simbol Zemlje, covek je poput krsta u ovom materijalnom svetu upisan da postoji na Zemlji. Kvadrat simbolise zemlju. Druga kontura coveka je njegov duh-duhovni zivot i krug kao peti elemenat(nula), koji je beskonacnost, kosmos, Boga sa pocetkom svuda i kajem nigde. Jasno se vidi da su duhovno-energetsko telo i fizicko telo covekovo simetricni i harmonicni u sveukupnoj harmoniji univeruma (kruga) i zemlje(kvadrata). Cela mnogo opsirnija prica se svodi na jedinstvo duha i tela ili duhovno materijalnu ravnotezu, kako pojedinca, skupine, drzave pa i cele Zemlje, tako i Univerzuma. Yin Yang - savrsena ravnoteza beskonacne harmonije. Ceo univerzum je takav, takav ce i ostati. U koliko se covek okrene samo materijalnim ili samo duhovnim stvarima, dolazi do dishamonije i tada oboleva, „Obolenje tela je refleksija obolenja duse“. Da bi se uspostavila ravnoteza duse i tela mora doci do promena u onom delu tela u kome je bolest. Kao i svaki covek, prvo pokusa da izleci bolest, pre nego sto ona zagadi organ da se mora operisati. Naravno ako se ne trudi da se izleci na kraju ce bolestan deo tela amputirati. Sve ima svoj rok trajanja, i kad zavrsi potrebu postojanja i zvezda eksplodira, nastane crna rupa i sve sto je nepotrebno iz materije prelazi u stanje antimaterije. Tesla je govorio o neverovatnom skladistu energije u antimateriji, i upravo iz nje se ponovo konstituise materija, nova zdrava i svrsishodna.

  Admin
  Admin

  Broj poruka : 38
  Datum upisa : 01.02.2009

  svetlost i tama

  Počalji  Admin taj Pon Apr 13, 2009 2:23 am

  Što je jača svetlost tamnija je senka. Sto je jača svetlos tamnija je tama.
  u stvari. sve je sivo. neko iz sivog izbaci crno pa ostane beo, ali to crno nije nestalo-preslo je u neko drugo polje koje je pocrnelo. i opet je ravnoteza. I ne moze belo bez crnog i obrnuto. kad se pobudi naglo crno, razvije se tama, nastane haos i kako bi se razvilo i dovoljno svetla da napravi ravnotezu. Cesto nam se cini nepravedo, ali stradanje ljudi se izvede tamom, da bi se prosvetlili. Imamo odlican primer podrucja ex YU 90-ih godina. 40 godina odricanja od Boga, kulture, tradicije... i to nije bilo strasno i nije kaznjavano, ali kad se GORDOST razvila do te mere da su nacije i njihovi lideri uzdizali sebe i svoje nacije iznad drugih,(a u stvari smo svi isti), moralo je doci do "potamljenja neba" iznad Yugoslavije. Posle par godina crnila, sve nacije i svi narodi su se naglo duhovno probudili i upalili svetlo. II svetski rat je isti slucaj.
  sto je jace svetlo-tamnija je tama. Tama je u stvari samo sluga svetlu. svetlo komanduje tamom, a covek kolicinom svetla kojom ce da zraci.
  Kad upališ svetlo tama nestaje.
  Neciji "posao" je da siri strah. strah je oruzje jace od tenka. strah je taj koji otvara vrata problemu, bolestima i bankrotima... Mnogi ga sire nesvesno. Razni proroci donose svakakva prorocanstva, donosili su ih i donosice i dalje. I stvarno su ih dobili, ali od koga. Svakodnevno srecem ljude koji se bave raznim duhovnim vestinama i cesto imaju vizije, dobijaju informacije. Najcesci oblik vidovitosti u meditaciji ili u snu, je u stvari, REFLEKSIJA UMA NA OBODU AURE. A um nam je napunjen, filmovima, secanjima, zeljama, strahom.... Svest je data od Boga i treba veliko iskustvo u takvom radu da bi se moglo raspoznati da li je informacija ili vizija zaista prava.

  Admin
  Admin

  Broj poruka : 38
  Datum upisa : 01.02.2009

  Lažov

  Počalji  Admin taj Pon Apr 13, 2009 2:25 am

  Lažov!
  To je naš “prijatelj”, od rodjenja. On živi u našim glavama, podsvesti i umu.
  Niste vi krivi za probleme koje trenutno imate.
  Nisu krivi ni vaši bližnji.
  Kriv je on.
  On vas je nagovorio da podlegnete njegovom izgovoru ili kako bi to nazvali iskušenju.
  Njegovo glavno oružje je strah. Pomoću straha on manipuliše vašim ostalim emocijama. I tako mi svi, bežeći pred strahom, odlutamo od svoje životne radosti.
  On će se uvek naći izmedju vas i uspeha ili zdravlja.
  Njegovi glavni aduti su: nemoj; mrzi me; ne mogu; sutra ću; neću; i ako je hoću, on doda ono “ali”; a ko je to uspeo?; kako drugi?; “moji principi”; ponos; a koliko košta?; “ali ja sam taj ili taj horoskopski znak ili moji predci...; a šta će reći drugi?;..... i milion drugih.
  Kratko rečeno, on je zadužen za izgovore. Ako ste vernik, znate šta su vrline i mane. Sad vam je jasno za koga radi taj “prijatelj” što nas nagovara i pod čijim je on uticajem.
  Sad kad imamo krivca, možemo da tražimo rešenje problema.
  Ovo nije forum duhovnog školovanja, nego prenošenja saznanja iz dokazanog ličnog iskustva i iskustva stotina (sada srećnih i zdravih ljudi) kako jednostavno živeti lepo, zdravo i zadovoljno.

  radost

  Broj poruka : 3
  Datum upisa : 11.04.2009
  Lokacija : Serbia

  Re: OPSTE O ISCELENJU

  Počalji  radost taj Uto Apr 14, 2009 12:27 am

  Zaista lepo i nadahnuto pišete.Uživala sam.Hvala

  Sponsored content

  Re: OPSTE O ISCELENJU

  Počalji  Sponsored content


   Sada je Ned Mar 18, 2018 2:31 pm