TO ŠTO STE OVDE JE VELIKI KORAK KA VAŠOJ SREĆNIJOJ BUDUĆNOSTI


  LECENJE SVETLOSTIMA - BOJAMA

  Delite

  Admin
  Admin

  Broj poruka : 38
  Datum upisa : 01.02.2009

  LECENJE SVETLOSTIMA - BOJAMA

  Počalji  Admin taj Ned Feb 08, 2009 2:55 am

  Zemlja i sve na njoj dobija inicijalnu i osnovnu energiju od Sunca. Od postanka sveta svi narodi su znali da je svetlost spas. Sve civilizacije su se klanjale suncu i u njgovom svetlu videli Božanstvo. Optička fizika se bavi zakonima refrakcije i refleksije. Isak Njutn je propuštanjem jednog Sunčevog zraka kroz staklenu trostranu prizmu, dokazao da se sve osnovne boje nalaze u njemu. Obična svetlost se materijalizuju na predmetima i tako odaju boju predmeta. Dakle boja je refleksija svetla od kristalizovanu energetsku strukturu. Albert Ajnštajn je kasnije otkrio da se svaka boja sastoji od bezbroj sitnih šestica (fotoni) koji se neprekidno kreću u talasima. (dakle vibriraju). Kao I zvuk boje imaju svoju frkvenciju, koja se iz svetlosnog zraka pretvara u radio talase, kako bi od predmeta doputovala do našeg oka.. Spektar vidljive svetlosti je od 380-760 nm (nanometara) sto se interpretira kao boja. Svaka od oko 160 nijansi(koliko ljudsko oko raspoznaje) ima svoju talasnu duzinu, frekvenciju I količinu energije. Duze talasne dužine od crvene (na kraju okom vidljivog spectra) su infracrveno zrašenje,mikrotalasi I radio talasi. Kraće talasne dužine koje su u spektru ispred ljubišaste su: ultraljubičasto zračenje, X (iks) yraci, gama zraci I kosmički zraci. Pitagora,Hipokrat,Aurelius Celsus, Avicena, Augustus Pleasanton, dr Seath Pancoast, dr Edwin D.Babbit I mnogi drugi poznavaoci lečenja spominjali su boje kao pomagala u lečenju. Ekspanzijom moderne sintetičke medicine potisnuta su mnoga prirodna pomagala i lekoviti načini življenja.
  Kristali se takodje oduvek koriste u lečenju. Po mnogim učenjima I verovanjima prepisivani su odredjeni kristali,kameni,dragulji, ćilibari ili slično, kako bi se nekome donelo zdravlje, harmonija ili sreća. Kao i Njutnova prizma, kristali pretvaraju svetlosni snop u boju, samo što joj svojom kristalnom strukturom pojačavaju intenzitet zračenja. Kompilacijom svetla I kristala stvoren je idealan spoj koji je pokazao sjajne rezultate u lečenju.
  Lečenje svetlošću odnosno bojama u osnovi je napajanje spiralnim odsjajem svetlosti kroz kristal (dijamant na kartici) Istraživanjima je potvrdjeno da odredjene boje uticu na ljudsko raspoloženje, nervni sistem čak i na sve vitalne funkcije tela.
  avatar
  goran

  Broj poruka : 3
  Datum upisa : 01.02.2009

  ?

  Počalji  goran taj Uto Maj 19, 2009 12:47 am

  ?

   Sada je Ned Mar 18, 2018 2:31 pm